WATERSPORTEN

ACTIVITEITEN

HANGOUT

GROEPEN

OVER ONS

  • Rijksstraatweg 186
  • Dordrecht

Vervoer, aankomst en vertrek

Heb jij nog vragen over vervoer naar onze locatie of het aankomst- of het vertrekproces? Kijk hieronder voor alle veelgestelde vragen! Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wanneer moet ik aanwezig zijn?

Onze kampen starten op maandag om 10.00, wij kunnen jullie vanaf 09.45 ontvangen. Als iedereen is aangemeld maken we een tour over het park zodat iedereen weet wat er waar plaats zal gaan vinden u als ouder bent uiteraard welkom om deze tour bij te wonen. Acht u dit als onnodig bent u na het aanmelden van u zoon of dochter vrij om eerder te vertrekken.

Wanneer moet ik opgehaald worden?

De kampen zijn op vrijdag om 16.00 afgelopen, we vragen dan ook of jullie tussen 15.30 en 16.30 opgehaald kunnen worden.

Waar is het kamp?

Het kamp vind plaats op het volgende adres:

Europarcs Resort de Biesbosch
Rijksstraatweg 186
3316 EJ Dordrecht

Let op! Er is geen openbaar vervoer naar deze locatie.

Kunnen jullie mij ophalen van het station?

Wij bieden verschillende transfer opties aan! Ophalen van station Dordrecht Centraal is hier één van. Het ophalen vanaf het station kan niet tijdens het boeken worden aangegeven en zal dus in overleg zijn. Neem contact met ons op wanneer je gebruik wilt maken van deze transfer service!

Ik heb geen vervoer, hoe kan ik bij jullie komen?

Met onze transfer opties kunnen we jou komen ophalen van Vliegvelden Schiphol en Rotterdam The Hague. Daarnaast kunnen we je in overleg ook bij Station Dordrecht Centraal op komen halen!

Je kunt tijdens het boeken aangeven als je gebruik wilt maken van een transfer vanaf het vliegveld. Wil je gebruik maken van onze transfer service op Station Dordrecht Centraal? Neem dan contact met ons op.

Inpakken

Inpakken is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding voor jouw kamp week! Wanneer jij jouw plekje boekt ontvang je van ons veel informatie via de mail. Ben je alvast benieuwd of mis je nog antwoorden op jouw vragen? Kijk hieronder voor meer veelgestelde vragen!

Wat moet ik meenemen?

– Zwemkleding
– Slippers
– Handdoek(en)
– Een pet of hoedje tegen de zon
– Zonnebrand
– Jas
– Lange broek
– Korte broek
– T-shirts
– Truien
– Sokken
– Ondergoed
– Pyjama
– Toiletspullen (shampoo, borstel, tandenborstel, tandpasta, ect.)
– Regenkledeinig
– Sportschoenen
– Rugzak
– Zaklamp
– Vuilniszak voor vieze was

Moet ik geld meenemen?

Het is niet nodig om geld mee te nemen. Het kamp is inclusief eten, tussendoortjes en voldoende drinken. Daarnaast is er alleen een supermarktje op het park.

Ik ben iets vergeten tijdens het kamp, kunnen jullie dit opsturen?

Wij bewaren altijd de gevonden voorwerpen. Ben jij iets kwijt of vergeten? Neem contact met ons op en wij checken of we het hebben gevonden!

Hebben wij jouw missende spullen? Dan kunnen wij dit via de post versturen of zijn jullie welkom het op te komen halen.

eten

Watersport

Misschien heb je op de site al het een en ander gelezen over de verschillende watersporten, maar er is nog veel meer te vertellen! Niet gek dus als je nog vragen hebt. We hopen ze hieronder te kunnen beantwoorden!

Moet je heel sportief zijn voor dit kamp?

Bij ons is iedereen welkom! De sporten achter de boot beoefen je individueel waardoor onze instructeurs zich uitstekend kunnen aanpassen naar jouw niveau. Wij vinden het het allerbelangrijkste dat de deelnemers plezier ervaren tijdens de sporten. Een zomerkamp moet een gave ervaring zijn waar nog lang van wordt nagenoten! Ondanks dat onze instructeurs goed geschoold zijn is enige affiniteit bij de deelnemer goed voor de beleving van uw zoon of dochter.

Ik heb geen ervaring met watersport, maakt dit uit?

Nee, het is absoluut geen vereiste om al ervaring te hebben in watersport! Onze instructeurs zijn allemaal ervaren sportinstructeurs en gaan altijd de uitdaging aan om iemand het watersportvirus over te dragen 😉 Een zwemdiploma is wel een vereiste.

Ik heb mijn eigen uitrusting, mag ik dit meenemen?

Deze keus laten wij altijd bij de deelnemer zelf. Het is niet nodig omdat ons watersportcentrum in principe alles heeft om de watersporten te beoefenen. Echter snappen wij ook dat je eigen materiaal toch altijd het fijnst is, dus dit mag op eigen verantwoording uiteraard mee op kamp!

Programma

Heb jij de sneakpeak van het programma al gelezen op de website maar heb je nog steeds vragen? Lees snel verder voor verschillende veelgestelde vragen!

Ik zie diverse activiteiten, zijn sommige gevaarlijk?

Hoewel je vaak prachtige foto’s ziet van sprongen hoog boven water, zorgen wij dat onze aangeboden activiteiten op het niveau van de deelnemers zijn. In onze ervaring is deelname net zo risico vol als een potje voetbal tijdens een gymles. Wij laten onze deelnemers niets doen waar ze nog niet klaar voor zijn en zien er op toe dat ze niet overmoedig het water op gaan.

Is er ook ruimte voor ontspanning?

Wij zorgen voor een gebalanceerd programma zodat er ook genoeg rust is. Zo hebben we een film- en spelletjesavond en zorgen we voor rust momenten tussen de activiteiten door!

Voor wie is het kamp?

Voor jongens en meisjes van 10 tot 16 jaar! Wij delen de groepen in op leeftijd. Ons kamp huis delen we in op leeftijd en geslacht. Zo zit je dus altijd bij je leeftijdsgenoten in de groep en hoef je je verder geen zorgen te maken over de indeling van ons kamphuis!

veiligheid

Eten

Eten is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van het kamp! We snappen dat je hier eventueel al wat vragen over hebt. Lees snel verder en we hopen jouw vragen te beantwoorden!

Wat eten we op het kamp?

Wij hebben een variatie aan diverse gezonde en vooral lekkere maaltijden samengesteld. Zo zullen we bijvoorbeeld een keer nasi en rijst eten, maar ook zelf pizza’s maken en BBQ-en! We houden rekening met de activiteiten en passen hier de maaltijden en tussendoortjes op aan.

Ik heb allergieën of volg een dieet, houden jullie hier rekening mee?

Wij kunnen hier zeker rekening mee houden! Tijdens het boeken kun je dit aangeven en wij zorgen dat we de juiste artikelen in huis halen. Wij doen iedere zondag boodschappen voor het kamp. Het is dus wel belangrijk dat wij specifieke aanvragen op tijd weten! Neem gerust contact met ons op om het een en ander te overleggen.

Overige

Valt jouw vraag niet onder de andere onderwerpen? Misschien vind je hem alsnog hieronder! Hebben wij jouw vraag niet kunnen beantwoorden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Ik wil met mijn vrienden/broertje/zusje boeken, kan dat?

Zeker! Geef dit tijdens het boeken aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij zullen dan een notitie maken.

Ik heb een medische conditie of andere bijzonderheden, kunnen jullie hier rekening mee houden?

Wij proberen uiteraard overal rekening mee te houden. In dergelijke situaties komen wij graag ik contact met de ouders/verzorgers van de deelnemer om te kijken hoe we het kamp ook zo leuk en makkelijk mogelijk kunnen maken!

Hoe gaan jullie om met alcohol?

Tijdens het kamp is alcohol verboden. Wij doen er alles aan om toegang tot alcohol te verhinderen. Wij willen de ouders/verzorgers dan ook vragen om te zorgen dat er geen alcohol meegenomen wordt in de tassen. Wanneer wij er achter komen dat het toch genuttigd wordt zullen wij het altijd innemen en bellen we de ouders/verzorgers over de te nemen stappen.

Wat als mijn kind zich niet thuis voelt?

Door onze opgeleide instructeurs weten we veel over groepsdynamiek. Wij begeleiden de groep en dus ook uw kind zodat deze situatie voorkomen kan worden! Er is altijd begeleiding aanwezig, ook ’s nachts. Komen we er echt niet uit? Dan zullen we zeker bellen om te overleggen, maar in onze ervaring gebeurd het zelden!

Kan ik tijdens het kamp mijn kinderen bereiken?

Tuurlijk! U kunt contact opnemen met onze kamp coördinator. Deze is altijd aanwezig en zal zorgen dat er contact wordt gelegd. De informatie van de kamp coördinator ontvangt u na het plaatsen van een boeking.

Mag ik mijn telefoon meenemen?

Ja, maar deze gebruiken wij niet tijdens de activiteit. Meenemen is geheel op eigen risico aangezien we vaak op het water zijn 😉

Hebben jullie er ook zo’n zin in?

DIT ZEGGEN ANDERE DEELNEMERS:

ONS CIJFER

4.7 (UIT 5)

Het is echt supervet, toffe activiteiten, …

Steef van der Fluit, 14

Leuke begeleiders en je ze doen hele vete …

Ralph, 12

Goed

M bouhuijzen, 13

Je voelt je op je gemak tijdens het kamp. …

Sam Waals, 15

Heel erg goed

Casper, 14

Top geregeld, heel professioneel, goede co…

Lois Schot, 13

Geweldig kamp! Heb er van genoten!

Bente Merckelbagh, 14

Top geregeld, erg leuk en gevarieerd progr…

Nout, 13

op en top

Jasper Geys, 16

Zeer goede ervaring

D, 14

Ik ben er nu al twee keer op zomerkamp gew…

Charlotte, 17

Ik ben nu twee keer op het kamp geweest en…

Suzanne, 14

Ik vond het super leuk om mee te doen ik h…

Katelijne wolffers, 11

Top

Kika, 15

Hoe vond je onze kamplocatie en faciliteiten?

9,2

Hoe vond je onze begeleiders / instructeurs?

9,6

Hoe vond je ons programma?

9,2

Hoe vond je het eten?

9,6

Hoe veel lol heb je gehad tijdens het kamp?

9,8