WATERSPORTEN

ACTIVITEITEN

HANGOUT

GROEPEN

OVER ONS

  • Rijksstraatweg 186
  • Dordrecht
wake alert

WAKE ALERT

Meld je aan en ontvang een melding!

MELD JE AAN VOOR ONS WAKEALERT EN WIJ VERSTUREN JE MELDINGEN ALS DE CONDITIES PERFECT ZIJN EN ER NOG PLAATS IS OP DE BOOT! ZO MIS JE NOOIT DIE PERFECTIE SESSIE!

DE VOORDELEN

  • Aanmelden is gratis
  • Ontvang berichten als de omstandigheden goed zijn
  • Ontvang berichten als wij nog plek hebben op de boot
  • Mis nooit meer een sessie!

MIS NOOIT MEER EEN SESSIE!

Met onze wake alert meld je, je aan voor onze alert lijst. Wanneer de omstandigheden perfect zijn dan ontvang je een berichtje. Meld je daarna snel aan door te reageren en verzeker je plek op de boot!

Wake alert

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

DEZE VRAGEN KRIJGEN WIJ VAKER…

Hoe vaak versturen jullie een wake alert bericht?

Dit hangt af van de weersomstandigheden. In de praktijk zal dit soms een aantal keer per week zijn en soms ook helemaal niet. Wil je toch gewoon het water op? Boek dan zelf een sessie!

Wie kan zich aanmelden voor de wake alerts?

Ben je al vaker bij ons geweest en kun je zelfstandig wakeboarden? Dan kun je je aanmelden voor onze wake alerts! Het is belangrijk dat wij aan de hand van een les of sessie jouw niveau kunnen inschatten. Daarom vragen we je eerst een keer bij ons te komen boarden voordat je je inschrijft.

Hoeveel personen kunnen er op de boot?

Je kunt bij ons met 8 tot 10 personen op één boot. Wij hebben twee boten beschikbaar en eventueel de ponton. Wanneer je de beide boten en de ponton boekt dan kunnen we met 32 tot 40 personen op het water zijn.

Hoe lang duurt een sessie?

Eén sessie bestaat bij ons uit meerdere momenten, als wij over sessie duur praten hebben we het over het algemeen over de watertijd, wij hanteren bij lessen 30 minuten watertijd en bij sessie 20 minuten watertijd. Dit is omdat we tijdens de les meer uitleg zullen geven wat ook tijd kost.

De totale duur van het watersporten is afhankelijk van het aantal personen maar hou voor twee personen een uur totale tijd aan. Dit omdat we nog even moeten inschrijven op onze locatie en naar de boot verplaatsen om vervolgens naar de watersportzone te varen.

Krijg ik tips tijdens een sessie?

Hier mag je zeker om vragen! Onze schippers zijn ook instructeurs of in opleiding. Er is minder tijd voor uitleg tijdens een sessie dan tijdens een les. Daarom zal het snel alleen een korte tip of aanwijzing zijn zodat jij het meeste uit je sessie kunt halen!