WATERSPORTEN

ACTIVITEITEN

HANGOUT

GROEPEN

OVER ONS

  • Rijksstraatweg 186
  • Dordrecht
sunset session

SUNSET SESSION

De hele avond op pad!

ONZE SUNSET SESSIONS ZIJN SESSIES VOOR GEVORDERDE WAKEBOARDERS, SURFERS OF WATERSKIEËRS DIE GEWOON GEZELLIG OP DE BOOT MEE VAREN EN EEN SESSIE HEBBEN. GEZELLIGHEID STAAT VOOROP!

WIJ BIEDEN:

  • Wij nodigen je uit om mee te gaan
  • De hele avond op de boot
  • Minimaal 1 sessie
  • Kijk hoe de zon ondergaat!

DEELNEMEN OF MEER INFO

Onze sunset session is een leuke ervaring die wij een aantal keer in het seizoen organiseren. Wij varen einde van de middag uit en zullen pas bij zonsondergang terug zijn. Afhankelijk van het aantal deelnemers heb je 1 of 2 sessies. De focus van deze avonden ligt op gezelligheid en met elkaar praten over de sport.

HOE KAN IK DEELNEMEN?

Wij kondigen deze avonden aan via onze vaste klanten en de wake alert lijst. Kom een keer wakeboarden en je zult zien dat je welkom bent om deel te nemen aan deze avonden!

PRIVE EVENT

Uiteraard kunnen we deze sunset sessions ook organiseren voor besloten groepen. Wanneer je dit wilt vul je een groepsaanvraag in met wakeboarden dan bespreken we daarna de mogelijkheden!

VEREISTEN

  • Zelfstandig kunnen wakeboarden
  • Eigen materiaal is een pré
  • Gezelligheid boven eigen sessies!

DEZE VRAGEN KRIJGEN WIJ VAKER…

Kan ik ook gewoon meevaren tijdens de sunset sessions?

Helaas niet, dan hou je namelijk een plek bezet op de boot voor iemand die wel het water in wil. Uiteraard is het een en ander te bespreken, wil je dit dus echt graag mee. Neem dan even contact met ons op!

Wat zijn de kosten voor een sunset session?

Wij boeken deze sessie af van je rittenkaart. Je hebt dus wel een rittenkaart nodig!

Hoeveel personen kunnen er op de boot?

Je kunt bij ons met 8 tot 10 personen op één boot. Wij hebben twee boten beschikbaar en eventueel de ponton. Wanneer je de beide boten en de ponton boekt dan kunnen we met 32 tot 40 personen op het water zijn.

Hoe lang duurt een sessie?

Eén sessie bestaat bij ons uit meerdere momenten, als wij over sessie duur praten hebben we het over het algemeen over de watertijd, wij hanteren bij lessen 30 minuten watertijd en bij sessie 20 minuten watertijd. Dit is omdat we tijdens de les meer uitleg zullen geven wat ook tijd kost.

De totale duur van het watersporten is afhankelijk van het aantal personen maar hou voor twee personen een uur totale tijd aan. Dit omdat we nog even moeten inschrijven op onze locatie en naar de boot verplaatsen om vervolgens naar de watersportzone te varen.

Krijg ik tips tijdens een sessie?

Hier mag je zeker om vragen! Onze schippers zijn ook instructeurs of in opleiding. Er is minder tijd voor uitleg tijdens een sessie dan tijdens een les. Daarom zal het snel alleen een korte tip of aanwijzing zijn zodat jij het meeste uit je sessie kunt halen!