WATERSPORTEN

ACTIVITEITEN

HANGOUT

GROEPEN

OVER ONS

  • Rijksstraatweg 186
  • Dordrecht
over board academy

OVER ONS

Passie voor watersport!

BOARD ACADEMY IS ONTSTAAN VANUIT EEN PASSIE VOOR WATERSPORT. HET IS ONZE MISSIE OM WATERSPORT TOEGANKELIJK TE MAKEN VOOR IEDEREEN. ONZE REGIO IS DE PERFECTE PLEK OM KENNIS TE MAKEN MET DIVERSE SPORTEN. DIT WILLEN WIJ DAN OOK VERWEZENLIJKEN VOOR IEDEREEN. WIJ ZETTEN ONS IN VOOR WATERSPORT IN ONZE REGIO! KOM LANGS EN ERVAAR HET ZELF!

Al 7 seizoenen staan wij klaar voor iedereen die het water op wilt! Vanuit onze eigen locatie geven wij vele lessen, leren wij mensen diverse sporten of helpen we jullie verder met een sfeervol uitje of een leuke avond op het water!

ONZE INSTRUCTEURS

Passie voor de sport

Na de selectie procedure worden onze instructeurs intern opgeleid zo zorgen wij dat we met een team van mensen met echte passie voor de sport klaar staan om jullie te helpen met het aanleren van de skills die je wilt. Zo kunnen we voor beginners lessen zorgen maar juist ook voor gevorderdenles. Op deze manier zorgen wij dat iedereen een leuke dag op het water heeft!

OVER BOARD ACADEMY

WIJ ZIJN GEOPEND

Op dit moment kunnen wij vanwege de maatregelen rondom het corona virus niet alle activteiten aanbieden. Hieronder lees je meer over wat er veranderd is. Ook zie je verder een overzicht van activiteiten die wij wel kunnen aanbieden. Heb je vragen? dan kun je contact met ons opnemen!

Faciliteiten

  • Gepassioneerde medewerkers
  • Kleine shop & horeca faciliteit
  • Ruime ervaring met diverse sporten
  • Omkleedruimte & douches aanwezig
  • Ook leuk voor groepen en families
Onze locatie
Onze shop
4.7(UIT 5)

REVIEWS

Zij gingen
Je voor

Clemens en Astrid

Helemaal top, enkel even lastig te vinden maar voor de rest perfect

Saskia

GE-WEL-DIG! Super veel lol gehad!

Suzette Moviat

Zeer leuke activiteit, goede instructeur, mooie omgeving.

Waar zijn jullie het meest trots op?

Dat wij al 7 seizoenen vele mensen mogen leren wakeboarden, wakesurfen, waterskieen en suppen! Wij halen het meeste plezier uit alle mensen die wij een leuke dag mogen geven!

Kunnen we jullie op locatie in huren?

Zeker, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!