WATERSPORTEN

ACTIVITEITEN

HANGOUT

GROEPEN

OVER ONS

  • Rijksstraatweg 186
  • Dordrecht
over board academy

OVER ONS

Passie voor watersport!

BOARD ACADEMY IS ONTSTAAN VANUIT EEN PASSIE VOOR WATERSPORT. HET IS ONZE MISSIE OM WATERSPORT TOEGANKELIJK TE MAKEN VOOR IEDEREEN. ONZE REGIO IS DE PERFECTE PLEK OM KENNIS TE MAKEN MET DIVERSE SPORTEN. DIT WILLEN WIJ DAN OOK VERWEZENLIJKEN VOOR IEDEREEN. WIJ ZETTEN ONS IN VOOR WATERSPORT IN ONZE REGIO! KOM LANGS EN ERVAAR HET ZELF!

Al 7 seizoenen staan wij klaar voor iedereen die het water op wilt! Vanuit onze eigen locatie geven wij vele lessen, leren wij mensen diverse sporten of helpen we jullie verder met een sfeervol uitje of een leuke avond op het water!

ONZE INSTRUCTEURS

Passie voor de sport

Na de selectie procedure worden onze instructeurs intern opgeleid zo zorgen wij dat we met een team van mensen met echte passie voor de sport klaar staan om jullie te helpen met het aanleren van de skills die je wilt. Zo kunnen we voor beginners lessen zorgen maar juist ook voor gevorderdenles. Op deze manier zorgen wij dat iedereen een leuke dag op het water heeft!

OVER BOARD ACADEMY

WIJ ZIJN GEOPEND

Op dit moment kunnen wij vanwege de maatregelen rondom het corona virus niet alle activteiten aanbieden. Hieronder lees je meer over wat er veranderd is. Ook zie je verder een overzicht van activiteiten die wij wel kunnen aanbieden. Heb je vragen? dan kun je contact met ons opnemen!

Faciliteiten

  • Gepassioneerde medewerkers
  • Kleine shop & horeca faciliteit
  • Ruime ervaring met diverse sporten
  • Omkleedruimtes aanwezig
  • Ook leuk voor groepen en families
Onze locatie
Onze shop
4.7(UIT 5)

REVIEWS

Zij gingen
Je voor

Ed

Met het hele hockey team (14-16 jaar) zijn we gaan funtuben op de Merwede bij Board Academy. Door het mooie weer in oktober en een leuke instructeur zullen ze dit (volgens velen leukste uitje) niet snel vergeten. Bedankt!

Paul

Leuke ervaring

Rob Westra

gezellig, kundig en netjes

DEZE VRAGEN KRIJGEN WIJ VAKER…

Waar zijn jullie het meest trots op?

Dat wij sinds 2012 al veel mensen kennis hebben mogen laten maken met watersporten! Wij halen het meeste plezier uit alle mensen die wij een leuke dag mogen geven en waar wij onze passie mee mogen delen.

Kunnen wij jullie op locatie in huren?

Zeker, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Hoeveel mensen kunnen jullie faciliteren?

Wij bieden diverse programma’s aan en kunnen opschalen tot maximaal 100 personen. Voor grote groepen kunnen wij samen met het restaurant van Europarcs de Biesbosch ook het terras gebruiken.

Hebben jullie ook een plek om te zitten?

Zeker, wij faciliteren ons terras voor jullie groep. Zo kunnen mensen die niet willen deelnemen wel genieten van de dag! Het is hierbij in overleg mogelijk om te kijken naar de deelnemers en de verschillende activiteiten. Dit is in overleg omdat de activiteiten vaak op verschillende plekken rondom onze locatie plaats vindt.

Ik wil een maatwerk uitje of advies, kan dit?

Dat kan altijd! Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 078 204 91 35.