WATERSPORTEN

ACTIVITEITEN

HANGOUT

GROEPEN

OVER ONS

  • Rijksstraatweg 186
  • Dordrecht
werken bij board academy

KOM WERKEN BIJ

Board Academy!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die ons team komen versterken. Omdat je een interne opleiding krijgt kan het zijn dat je pas later daadwerkelijk aan de slag kunt gaan. Dit wil niet zeggen dat je niet al kunt solliciteren 😉

Werken bij Board Academy

Wil jij werken in een jong, gemotiveerd en enthousiast team? Naast een leuke werkplek op het water bieden wij je alle kansen om zelf het water op te gaan. Daarnaast doen we graag een drankje met elkaar na het werk!

Onze voordelen

  • Gezellig team
  • Gegarandeerde werk uren
  • Korting op je eigen sessies
  • Korting op diverse watersport merken

Ons seizoen

Ons seizoen loopt van april tot eind oktober tijdens deze maanden zijn wij alle dagen geopend. Dit betekend dat wij soms lange dagen draaien. hierdoor kun je bij ons veel werken en heb je ook een stukje garantie dat er werk is!

Wij bieden je:

  • Salaris op basis van blok uren
  • Interne opleiding
  • Genoeg uren in het seizoen
  • Groei mogelijkheden

SFEER IMPRESSIE

team
wakeboarden
wakeboard instructeur
team
team

VEEL GESTELDE VRAGEN

Interne opleiding

Onze interne opleiding is bedoelt om naast het leren werken met onze materialen jou voor te bereiden op het les geven in deze sporten. Omdat er in Nederland geen wakeboard instructeurs opleidingen zijn leiden we jouw op volgens onze eigen ontwikkelde methode. Naast wakeboarden stomen wij jouw ook klaar om les te geven in andere sporten. Je geeft bij het starten van de opleiding zelf aan in welke modules jij opgeleid wilt worden.

Wij stellen tijdens de opleiding een aantal momenten de boten en opleiders beschikbaar. Jij bepaalt zelf het tempo waarop je onze opleiding door loopt.

Voor onze opleiding moet je minimaal 2 weekenden bij ons komen mee kijken. Daarnaast zit er een stuk voorbereiding aan de opleiding vast. Heb je dit stuk klaar dan ga je meekijken en starten met bepaalde elementen van de les zelf verzorgen. wanneer je klaar bent om je eerste les te geven dan kijken wij nog 1 keer met je mee en daarna ben je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan!

Wat is een salaris op basis van blok uren?

Bij ons krijg je betaald in blokken in plaats van de uren waarop je daadwerkelijk les geeft (dit is een gebruikelijke vorm van betalen in de buitensport branche). Omdat wij beseffen dat er om het geven van een les meer zit dan alleen de les hebben wij het blokken schema in het leven geroepen waarbij je dus altijd garantie hebt van een minimaal aantal uur werk per dag. Wij werken met blokken van 4 uur. op 1 dag kun je maximaal 3 blokken ingezet worden.

Doorgroeien

Wist je dat je bij ons ook kunt doorgroeien? Zo kun je jezelf van instructeur naar hoofdinstructeur opwerken. De hoofdinstructeur is iemand die instructie in alle sporten kan geven en verantwoordelijk kan zijn over een groep mensen en hun programma (denk bijvoorbeeld aan bedrijfsuitjes of vriendengroepen die met 2 boten weg gaan).

Na hoofdinstructeur kun je ook nog floormanager worden. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de gehele dag en zorg je dat alles soepel verloopt en bereid je de week daarna ook voor. Hierbij moet je denken aan planningen, inkopen maar ook contact met onze klanten en ben je samen met ons backoffice team verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen onze organisatie!

BENIEUWD GEWORDEN?

Solliciteer dan direct!

Solliciteren is bij ons snel en gemakkelijk stuur ons een email en wij reageren met een voorstel voor een kennismaking!