WATERSPORTEN

ACTIVITEITEN

HANGOUT

GROEPEN

OVER ONS

  • Rijksstraatweg 186
  • Dordrecht
veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

We helpen je verder!

Hier vind je al onze veelgestelde vragen terug. Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

ONDERWERPEN:

– Watersporten
– Locatie
– Arrangementen

WATERSPORTEN

Hoeveel personen kunnen er op de boot?

Je kunt bij ons met maximaal 10 personen op één boot. Wij hebben twee boten beschikbaar en eventueel de ponton. Wanneer je de beide boten en de ponton boekt dan kunnen we met 32 tot 40 personen op het water zijn.

Hoelang duurt een sessie?

Eén sessie bestaat bij ons uit meerdere momenten, als wij over sessie duur praten hebben we het over het algemeen over de watertijd, wij hanteren bij lessen 30 minuten watertijd en bij sessie 20 minuten watertijd. Dit is omdat we tijdens de les meer uitleg zullen geven wat ook tijd kost.

De totale duur van het watersporten is afhankelijk van het aantal personen maar hou voor twee personen een uur totale tijd aan. Dit omdat we nog even moeten inschrijven op onze locatie en naar de boot verplaatsen om vervolgens naar de watersportzone te varen.

Kan ik ook een sessie boeken als ik geen ervaring heb?

Nee, tijdens sessies wordt er geen tijd genomen voor uitleg. Het moment zal dus ook niet zijn ingedeeld om jou een nieuwe watersport te leren.

Krijg ik tips tijdens een sessie?

Hier mag je zeker om vragen! Onze schippers zijn ook instructeurs of in opleiding. Er is minder tijd voor uitleg tijdens een sessie dan tijdens een les. Met deze reden zal het snel alleen een korte tip of aanwijzing zijn zodat jij het meeste uit je sessie kunt halen!

Hoe veilig is het om achter de boot te gaan?

Door onze eigen ontwikkelde programma’s en interne opleiding van onze instructeurs durven wij met zekerheid te zeggen dat de activiteiten achter de boten veilig en verantwoord zijn. Uiteraard kan er altijd iets gebeuren, maar wij proberen dit altijd tot een minimum te brengen.

ARRANGEMENTEN

Wat is de inhoud van de verschillende arrangementen?

Wij bieden allerlei verschillende assortimenten aan met wisselende inhoud. Voor een huidig aanbod kun je het beste contact met ons opnemen!

Kunnen jullie rekening houden met dieet wensen en allergieën?

Zeker, je kunt dit doorgeven tijdens de boeking. Wij zullen dan een alternatief gerecht voorstellen of rekening houden met het samenstellen van de gerechten.

ONZE LOCATIE

Kan ik bij jullie douchen?

Helaas hebben wij geen douches beschikbaar. Wel beschikken we over omkleedruimtes.

Hebben jullie ook een plek om te zitten?

Zeker, wij faciliteren ons terras voor jullie groep. Zo kunnen mensen die niet willen deelnemen wel genieten van de dag! Het is hierbij in overleg mogelijk om te kijken naar de deelnemers en de verschillende activiteiten. Dit is in overleg omdat de activiteiten vaak op verschillende plekken rondom onze locatie plaats vindt.

Hoeveel mensen kunnen jullie faciliteren?

Wij bieden diverse programma’s aan en kunnen opschalen tot maximaal 100 personen. Voor grote groepen kunnen wij samen met het restaurant van Europarcs de Biesbosch ook het terras gebruiken.

SUPPEN

Wanneer zijn er suptours?

De tijden en dagen van onze tours verschillen wekelijks! Je kunt een tour boeken op de gewenste datum en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

Zijn honden welkom mee te gaan op de sup?

Honden mogen zeker mee op de sup! Dit gaat echter alleen tijdens suphuur omdat we tijdens de tours niet onderweg zullen stoppen of pauzeren.

Wat is het maximale aantal deelnemers voor een suptour?

Het maximaal aantal deelnemers voor een suptour ligt tussen de 12 en 15 personen. Wil je graag met een grote groep komen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Moet ik zelf zes deelnemers regelen om een tour te kunnen boeken?

Nee, dit is niet nodig! Wij vullen zelf de tours op zodat het door kan gaan. Mocht het ons niet lukken om een tour op te vullen, dan zullen wij altijd op tijd contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik in sportkleding suppen of moet ik een wetsuit aan?

Afhankelijk van de temperatuur raden wij je aan om sportieve kleding aan te trekken dat nat mag worden. Soms kun je vallen, de kans is echter klein waardoor je gewoon je kleding aan kan en er geen wetsuit nodig is. Wil je liever wel een wetsuit aan? Neem dan contact op over de mogelijkheden!

Kan ik sups ook langer dan 24 uur huren?

Ja, dat kan! In dat geval kun je de SUP om 10.00 ophalen en spreken we graag een tijd af wanneer je hem terug komt brengen.

Kunnen jullie ons helpen met routes als ik een sup huur?

Wij kunnen zeker helpen! Wanneer je een boeking plaatst ontvang je van ons extra informatie waar ook al meerdere routes in staan maar wij kunnen je ook meerdere routes laten zien. Wil je een route op maat? We kunnen altijd met jullie meedenken!

Kun je met meerdere mensen op één sup?

Ja, maar dit raden wij af in verband met het maximale drijfvermogen van de SUP. Wanneer je dit drijfvermogen niet overschrijdt kan het prima.

Bij de tours in Dordrecht, vertellen jullie dan ook over de stad?

Ja zeker! Veel van onze tourgidsen zijn geboren en getogen in Dordrecht en kunnen je veel leuke informatie geven.

Bieden jullie altijd suptours aan?

Nee, onze tours zijn altijd op aanvraag. Reserveer daarom vooraf als je zeker wilt zijn van een plekje!

Waar starten de suptours?

We delen het schema met jullie voorafgaand aan de tours. Wij kunnen dit nooit met volle zekerheid zeggen. Dit komt door de veranderende waterstand en het gebruik van diverse routes. We weten dus niet altijd vooraf welke route het beste is. Dit bekijken we van dag tot dag! Over het algemeen start de suptour in de Biesbosch in de buurt van het Biesbosch Centrum en de suptour in Dordrecht bij de Roobrug.

Zijn de opstapplekken van de suptours bereikbaar met openbaar vervoer?

Onze Biesbosch suptour is helaas niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze Dordrecht suptour daarentegen wel!

Kan ik wel zelfstandig suppen?

Suppen is een laagdrempelige sport, vaak kun je na 10 minuten oefenen al proberen om te gaan staan. Wij geven je natuurlijk ook wat tips mocht je nog onzeker zijn. Vraag hier gerust naar tijdens de tour of bij het ophalen van de sups!

Wat nou als ik toch nog vragen heb tijdens het suppen?

Mocht je tijdens het huren van een sup toch nog ergens vragen over hebben, dan kun je ons altijd even bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds.

OVERIGE VRAGEN

Kan ik jullie activiteiten ook voor één of twee personen boeken?

Zeker, waar dit kan vind je bij de activiteitenpagina’s zelf. Je vindt hier alle informatie over de verschillende groepsgroottes en opties. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder.

Wat is een groep bij jullie?

Voor ons bestaan groepen uit 8 tot 100 personen. In samenwerking met het Europarcs de Biesbosch kunnen wij gebruik maken van een terras wat zelfs de grootste groepen aan kan!

Kan ik meer dan twee activiteiten doen?

Dat is mogelijk, vul dan het groepsuitje formulier in en wij sturen je een offerte toe!

Ik wil één extra persoon toevoegen, kan dit?

Neem even contact met ons op, dan kijken wij graag of we iets kunnen regelen voor jullie!

Kunnen jullie ons ophalen met de boot?

Dat is zeker mogelijk, neem contact met ons op voor een maatwerk offerte! Wij denken graag met je mee!

Moet je al ervaring hebben als je jullie activiteiten gaat doen?

Nee, dit is niet nodig! Er zal altijd een instructeur aanwezig zijn om je verder te helpen.

Kan ik ook een alternatieve activiteit doen?

Wij proberen altijd zoveel mogelijk mee te denken, wil je iets doen wat niet in de lijst staat? Neem dan contact met ons op!

Kunnen jullie mij helpen met een maatwerk uitje of advies?

Dat kan altijd! Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 078 204 91 35.

Kunnen al jullie activiteiten op verschillende locaties worden aangeboden?

Nee, helaas niet… Activiteiten die bijvoorbeeld achter de boot plaats vinden zullen altijd vanaf onze eigen locatie starten.

Hebben jullie ervaring met grote groepen?

Zeker, wij hebben ruime ervaring in het opstellen van diverse programma’s voor verschillende soorten groepen. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale programma!

Hoe oud moet je zijn om deel te nemen aan de activiteiten?

Voor de wateractiviteiten is een zwemdiploma verplicht, leeftijd is bij ons geen vereiste…

Wat doen jullie met slecht weer?

Zien wij dat de weersvoorspelling er niet goed uit zien, dan zullen wij altijd eerst contact met jullie opnemen om opties door te spreken. Wij beschikken over voldoende wetsuits en andere alternatieve om onverwachte weersvoorspelling de activiteiten niet te laten bederven. Mocht er iets niet door gaan dan zullen we altijd met jullie meedenken, dit bespreken we tijdens het boeken.

Kunnen wij jullie op locatie in huren?

Zeker, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!