WATERSPORTEN

ACTIVITEITEN

HANGOUT

GROEPEN

OVER ONS

  • Rijksstraatweg 186
  • Dordrecht
onze locatie

Een prachtige uitvalsbasis

De luxe zomerkampen worden georganiseerd met behulp van de faciliteiten van Europarcs Resort de Biesbosch. We slapen elke week in ons eigen kamphuis. De hoeveelheid slaapkamers geeft ons de ruimte om niet alleen onderscheid te maken tussen jongens en meisjes, maar ook tussen leeftijdsgroepen. Daarnaast beschikt deze groepsaccommodatie over een mooie tuin! Hier kunnen wij avondactiviteiten verzorgen en heerlijk buiten genieten van onze BBQ. Het groepsgebouw bestaat uit twee verdiepingen en elke verdieping heeft ruimte voor twaalf deelnemers. Elke verdieping is voorzien van meerdere badkamers. Uiteraard leent deze faciliteit zich uitstekend om jongens en meisjes te scheiden!

Kamphuis
Kamphuis

Een omgeving vol
potentie!

Naast de wateractiviteiten hebben we ook verschillende landactiviteiten die tijdens het kamp aan bod komen. Daarnaast mogen wij gebruik maken van alle andere faciliteiten van het park. Zo is er een sportveld wat te gebruiken is voor voetbal, basketbal en tennis, er is zowel een binnen- als buitenzwembad en een hele grote speeltuin met springkussens!

zwembad
zwembad
voetbalveld

Waar vinden de
activiteiten plaats?

wakeboarden

Board Academy

51°43’43.0”N 4°37’45.6”E

Wij organiseren zomerkampen op onze locatie bij Europarcs Resort de Biesbosch in Dordrecht. Het recreatiepark helpt ons de zomerkampen onvergetelijk te maken! Want wat is nou lekkerder dan na een gave longboard sessie even in een verfrissend buitenzwembad te springen of om juist even op te warmen in het kamphuis na een goede sessie achter de boot.

Al sinds dag één luidt ons motto: Watersport is voor iedereen, come ride with us! Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds het geval en dat zien we terug bij onze zomerkampen. Onder professionele begeleiding van onze instructeurs proberen wij tijdens de zomerkampen op een verantwoorde manier het watersporten aan te leren.

Wij geloven dat watersport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Onze instructeurs worden intern opgeleid en kunnen daardoor alle niveau’s op weg helpen! Zo kun je ook meedoen met de zomerkampen als je geen ervaring hebt. Tijdens je les zullen jouw kampvrienden je aanmoedigen en helpen om elke dag weer een stapje beter te worden!

  • Dichtbij het water
  • Alle materialen aanwezig
  • Opgeleid personeel

DIT ZEGGEN ANDERE DEELNEMERS:

ONS CIJFER

4.7 (UIT 5)
reviews

Het is echt supervet, toffe activiteiten, …

Steef van der Fluit, 14

Leuke begeleiders en je ze doen hele vete …

Ralph, 12

Goed

M bouhuijzen, 13

Je voelt je op je gemak tijdens het kamp. …

Sam Waals, 15

Heel erg goed

Casper, 14

Top geregeld, heel professioneel, goede co…

Lois Schot, 13

Geweldig kamp! Heb er van genoten!

Bente Merckelbagh, 14

Top geregeld, erg leuk en gevarieerd progr…

Nout, 13

op en top

Jasper Geys, 16

Zeer goede ervaring

D, 14

Ik ben er nu al twee keer op zomerkamp gew…

Charlotte, 17

Ik ben nu twee keer op het kamp geweest en…

Suzanne, 14

Ik vond het super leuk om mee te doen ik h…

Katelijne wolffers, 11

Top

Kika, 15

Hoe vond je onze kamplocatie en faciliteiten?

9,2

Hoe vond je onze begeleiders / instructeurs?

9,6

Hoe vond je ons programma?

9,2

Hoe vond je het eten?

9,6

Hoe veel lol heb je gehad tijdens het kamp?

9,8

Heb je vragen?

We geven je graag antwoord op al jouw vragen! Om dit snel en handig te doen hebben we alvast een Frequently Asked Questions pagina (F.A.Q.) voor jullie ingericht.