WATERSPORTEN

ACTIVITEITEN

HANGOUT

GROEPEN

OVER ONS

  • Rijksstraatweg 186
  • Dordrecht
Team

OVER ONS

Passie voor watersport!

BOARD ACADEMY IS ONTSTAAN VANUIT EEN PASSIE VOOR WATERSPORT. HET IS ONZE MISSIE OM WATERSPORT TOEGANKELIJK TE MAKEN VOOR IEDEREEN. ONZE REGIO IS DE PERFECTE PLEK OM KENNIS TE MAKEN MET DIVERSE SPORTEN. DIT WILLEN WIJ DAN OOK VERWEZENLIJKEN VOOR IEDEREEN. WIJ ZETTEN ONS IN VOOR WATERSPORT IN ONZE REGIO! KOM LANGS EN ERVAAR HET ZELF!

ONZE INSTRUCTEURS

Passie voor de sport

Na de selectie procedure worden onze instructeurs intern opgeleid zo zorgen wij dat we met een team van mensen met echte passie voor de sport klaar staan om jullie te helpen met het aanleren van de skills die je wilt. Zo kunnen we voor beginners lessen zorgen maar juist ook voor gevorderden les. Op deze manier zorgen wij dat iedereen een leuke dag op het water heeft!

OVER BOARD ACADEMY

COME AND RIDE WITH US!

Vanuit onze sfeervolle locatie bieden wij diverse activiteiten aan. Dit kan zowel op het land als in het water zijn. Ons team aan enthousiaste instructeurs staan dagelijks klaar om jullie een leuke dag te bezorgen!

Faciliteiten

  • Gepassioneerde medewerkers
  • Kleine shop & horeca faciliteit
  • Ruime ervaring met diverse sporten
  • Omkleedruimtes aanwezig
  • Ook leuk voor groepen en families
Onze locatie
Onze shop
4.7(UIT 5)

REVIEWS

Zij gingen
Je voor

Phila Rank

Ondanks het mindere weer een heel leuk en divers uitje gehad.nJullie zijn top, denken mee, zo was er voor iedereen wat te doen.nDag erna was nog iedereen aan het praten erover.nJullie weten waar je mee bezig bent, zodat iedereen zich veilig voelt en meer durft.nJullie bouwen aan een prachtbedrijf.

Willeke

Goed

Clemens en Astrid

Helemaal top, enkel even lastig te vinden maar voor de rest perfect