Suppen in de Biesbosch

Ontdek de Biesbosch

Wil je de biesbosch op een unieke manier verkennen dan is suppen de ideale activiteit. Door dat je rustig en kalm door de stromen van de biesbosch supt kom je dichterbij de natuur dan op welke manier dan ook!

Wij bieden je:

 • Verhuur & Tours op diverse locaties
 • SUP’s van goede kwaliteit
 • Aantrekkelijke prijzen

Wij bieden diverse opties om te suppen in de biesbosch zo kun je bij ons op diverse locaties sups huren of mee gaan met 1 van onze tours. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden.

SUP VERHUUR

Wanneer je bij ons een sup huurt kan dit opgehaald worden op diverse locaties ook kunnen we je tips geven voor leuke opstap locaties en route’s. Je kunt afhankelijk van de locatie een sup huren voor een dag deel of een hele dag. Wij sturen je vooraf een instructie video. Na het zien van deze video kun je direct zelfstand op pad.

OVERIGE OPTIES

Naast suppen in de biesbosch kun je bij ons ook suppen in de binnenstad van Dordrecht of op een locatie naar keuze. Je krijg van ons de sups mee in een rugzak en vervolgens kun je deze zelf oppompen. De sups zitten in een dry back dus je hebt ook direct iets bij je om je spullen droog mee te nemen het water op.

VOOR JONG EN OUD

SUPPEN is een laagdrempelige sport, vaak kun je na het zien van onze instructie video en 10 minuten oefenen al zelfstandig op staan om de eerste ronde’s te gaan suppen. Lukt het niet? Geen probleem, ga dan op je knieen zitten (of een andere positie) en geniet van het water!

VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Neem dan contact met ons op via [email protected] of via telefoon op 078 204 91 35 

 

Wil je liever begeleid mee met een instructeur om vervolgens de mooiste stukken van de biesbosch te zien? Dan is onze tour een goede optie lees hieronder meer over onze biesbosch tour.

SUP TOUR

Tijdens onze sup tour ga je met onze instructeur op pad op de mooiste route’s in de biesbosch. Onze sup tour start vanuit het Stayokay Hostel in Dordrecht. We stappen op vanaf het terras en komen na ongeveer 1/1,5 uur terug op de begin locatie. Onze instructeur/gids kan jullie helpen met de sup technieken en jullie vragen beantwoorden over de biesbosch.

** Optie: voor €5,- p.p. extra boek je ons horeca arrangement mee, We ontvangen je van koffie/thee met gebak en sluiten af met een consumptie naar keuze.

Niet vergeten:

 • Zwemkleding (voor een kleine meerprijs huur je bij ons een wetsuit).
 • Bij verhuur vragen we een borgstelling.
 • Handdoek, je kunt na de tour douchen bij het Stayokay.
 • Tours gaan door vanaf 4 aanmeldingen // elke zondag hebben wij gegarandeerde tours.

Suppen

SUP huur

usp icon

Zelf bepalen
Waar je opstapt

usp icon

Alle benodigd heden
Zitten bij de prijs inbegrepen

usp icon

Wij hebben ook wetsuits
Vraag naar de mogelijkheden

usp icon

Per dag te boeken

Wil je zelf bepalen waar je heen wilt? Huur dan een sup bij ons. 

Voorafgaand aan het huren van een sup krijg je van ons een instructie video. Deze legt de basis en het omgaan met het SUP board uit. Hierin proberen we zoveel mogelijk te vertellen zodat je eigenlijk direct het water op kunt.

Je kunt bij ons vanaf 10 uur je board ophalen en terug brengen voor 20.00 uur in de avond, zo kun je dus echt een hele dag op stap.

SUP Tour

usp icon

Vanaf 6
Personen

usp icon

Op Pad
met een gids

usp icon

Leuk voor
Diverse groepen

usp icon

TIJDSDUUR:
2 uur

usp icon

Arrangement: 2 consumpties en 1 stuk gebak

Als groep het water op?

Boek dan onze SUP tour, onze ervaren instructeurs laten jullie via de leukste route’s de biesbosch zien. We starten met een ontvangst op het terras van Stayokay Hostel de biesbosch, hier leggen we jullie uit wat we gaan doen.

Vervolgens gaan we de SUP’s in orde maken voor onze tour, hier zullen we de leukste route’s bevaren om na ongveer 1,5 uur terug te keren naar ons begin punt.

Tip: voor €5,- p.p. boek je ons arrangement bij bestaande uit ontvangst met koffie/thee en gebak en afsluitend een consumptie naar keuze.

OVER BOARD ACADEMY

WIJ ZIJN GEOPEND

Op dit moment kunnen wij vanwege de maatregelen rondom het corona virus niet alle activteiten aanbieden. Hieronder lees je meer over wat er veranderd is. Ook zie je verder een overzicht van activiteiten die wij wel kunnen aanbieden. Heb je vragen? dan kun je contact met ons opnemen!

in het kort…

 • Wij werken alleen op reservering
 • Er zijn geen facilitaire voorzieningen
 • Betaling zoveel mogelijk contactloos
 • Op dit moment zijn er geen proeflessen mogelijk
 • Funtuben alleen icm boothuur
 • Max. 2 gasten per boot (voor huishoudens gelden andere regels)
afbeelding
afbeelding

DIE VRAAG HOREN WE VAKER

Kan ik wel zelfstandig suppen?

Suppen is een laagdrempelige sport, vaak kun je na 10 minuten oefenen al proberen om te gaan staan. Wij hebben ook nog wel wat tips voor e mocht je nog onzeker zijn. Vraag deze gerust bij het ophalen zodat je een leuke dag op het water gaat hebben!

Hebben jullie een leuke route voor ons?

Zeker, bij het ophalen van de sups kunnen we diverse leuke aanbevelingen doen. Vraag ons naar de mogelijkheden, we helpen je graag?

Wat nou als ik toch nog vragen heb?

Mocht je tijdens het suppen toch nog ergens vragen over hebben, dan kun je ons altijd even bellen. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar.