WATERSPORTEN

ACTIVITEITEN

HANGOUT

GROEPEN

OVER ONS

 • Rijksstraatweg 186
 • Dordrecht
Wakeboardkampen

Informatie voor ouders!

Wij bieden iedere zomer onvergetelijke watersportkampen aan! Onze locatie is gelegen op de prachtige locatie bij Europarcs Resort de Biesbosch. Tijdens de kampen genieten wij van het comfort van een luxe vakantiewoning en alle voorzieningen van het park. Daarnaast zijn we natuurlijk iedere dag bezig met de tofste watersporten!

wakeboarden

Veiligheid

ziekte en heimwee

Er is op locatie altijd een EHBO-doos aanwezig. Indien er medische hulp noodzakelijk is gaat er altijd een begeleider met het kind mee. Daarnaast brengen wij de ouders/verzorger zo spoedig mogelijk op de hoogte van de situatie.

Het kan voorkomen dat een leerling ziek wordt of heimwee krijgt. Bij ziekte van deelnemers of erge heimwee zullen de ouders/verzorgers op de hoogte worden gebracht. In alle gevallen zal het advies van de ouders leidend zijn.

 • 24 uur bereikbaar
 • Getrainde begeleiding
 • Nauw contact wanneer nodig

Begeleiding

24 uur begeleiding

Tijdens zowel het wakeboardkamp maken we gebruik van opgeleide instructeurs van ons watersportcentrum. We werken uitsluitend met instructeurs die in het bezit van een VOG. Elke instructeur die werkzaam is tijdens de zomerkampen is vanuit eerdere opleidingen bevoegd om een pedagogische verantwoording te dragen.

Daarnaast hebben wij, ongeacht het opleidingsniveau van de instructeur, een interne opleiding die moet worden volbracht voordat er gewerkt mag worden. Tijdens deze interne opleiding leren de instructeurs niet enkel lesgeven op en rondom het water, maar ook is het pedagogisch domein hier een veel besproken onderwerp. Het sociale welzijn van onze deelnemers is één van onze speerpunten. Zo zijn de begeleiders niet alleen 24 uur bereikbaar voor de deelnemers maar, als vanzelfsprekend, ook voor de ouders.

 • Opgeleide begeleiding
 • Diploma’s aanwezig
 • Ervaren instructeurs
wakeboarden
wakeboarden

Leeftijden splitsen

Nieuwe dingen leren en vrienden maken!

Jaarlijks krijgen wij veel vragen over hoe wij omgaan met leeftijds verschillen. Wij willen hier extra aandacht aan besteden en hebben mede daarom het programma aangepast. Naast het feit dat de slaapkamers relatief klein zijn en er nooit meer dan 5 deelnemers op één kamer liggen, is het tijdens de activiteiten wel zo leuk om dit te doen met leeftijdsgenoten! Daarom zullen deelnemers zowel op het land als op het water zoveel mogelijk de activiteiten met leeftijdsgenoten beleven. Tijdens de kampweek zullen we waar mogelijk luisteren aar de wensen van de deelnemers. Wilt een deelnemer bijvoorbeeld toch liever met een andere groep meedoen omdat daar vrienden of vriendinnen in zitten? Dan zullen wij hier rekening mee houden!

 • Activiteiten met leeftijdsgenoten
 • Slapen op de kamer met leeftijdsgenoten
 • Mogelijkheid om vooraf aan te geven dat je met je vriend of vriendin wilt worden ingedeeld

Groepsdynamiek

Een fantastische week met elkaar!

Natuurlijk begrijpen wij dat het spannend kan zijn om op kamp te komen voor de deelnemers. Je leert in korte tijd veel nieuwe activiteiten en leeftijdsgenoten kennen! Mede vanuit onze onderwijs achtergrond besteden wij hier dan ook veel aandacht aan. Zo starten we het kamp steevast met kennismakingsactiviteiten en is er op de maandagavond altijd een groepsdynamische avondactiviteit. Tijdens deze activiteit proberen we het onbekende te doorbreken door samen te werken en nogmaals kennis te laten maken. De kamerindeling proberen wij ook zoveel mogelijk pas op de maandagavond te maken zodat we beter zicht hebben op de groepsdynamiek. Uiteraard luisteren we ook tijdens het kamp zo goed mogelijk naar de deelnemers.

 • Begeleiding met onderwijs achtergrond
 • Ervaring met groepsdynamische trainingen
 • Oog voor elke deelnemer ook, met speciale behoeftes
wakeboarden
wakeboarden

Gedragsdeskundigen

Expertise en plezier

Evert, één van de medeoprichters van Board Academy, werkt al 10 jaar in het onderwijs. Tijdens zijn onderwijswerkzaamheden gebruikt hij sport als middel om leerlingen op sociaal emotioneel gebied te kunnen laten groeien. Deze kennis en expertise wordt uiteraard ook gebruikt tijdens de zomerkampen. Al onze instructeurs en begeleiders zijn intern opgeleid met dezelfde expertise.

Tijdens onze kampen vinden we het belangrijk om te werken aan groepsbinding zodat iedereen het naar zijn zin heeft! Hierbij kijken wij naar mogelijkheden per individu zodat iedereen zich op zijn plek voelt.

Binnen onze kampen is iedereen welkom!

Maaltijden & allergieën

Wij denken met jullie mee!

Beide zomerkampen zijn intensieve weken vol met sportieve en uitdagende activiteiten. Er wordt veel van de deelnemers gevraagd! Uiteraard is de voeding dan een belangrijk aspect tijdens onze zomerkampen. U kunt als ouder er met een gerust hart vanuit gaan dat uw zoon of dochter voldoende zal eten en drinken.

We proberen tijdens het kamp een gebalanceerd voedingsschema te hanteren waarbij we naast de drie standaard maaltijden van de dag, ook rekening houden met gezonde tussendoortjes. Hierbij mag u denken aan twee stukken fruit per dag en Liga Evergreen of mueslirepen als aanvullende snacks. Uiteraard moet er op een kamp ook genoten en soms een beetje gezondigd worden. Dit doen wij door de deelnemers in de avond van chips te voorzien en eten we op woensdag avond onze beroemde zelfgemaakte pizza. Daarnaast sluiten we het kamp af met de beste BBQ ever! Uiteraard vullen wij dergelijke maaltijden aan met een gezonde en verse salade.

LET OP: MOCHT UW KIND SPECIALE EETWENSEN OF ALLERGIEËN HEBBEN, DAN HOREN WIJ DIT GRAAG. HIER HOUDEN WIJ TEN ALLE TIJDEN REKENING MEE ZODAT UW ZOON OF DOCHTER KAN GENIETEN VAN ONZE GAVE ZOMERKAMP!

wakeboarden
wakeboarden

Wat is inbegrepen?

Wat je aan faciliteiten kunt verwachten!

De kosten voor ons wakeboardkamp bedragen €595,- per deelnemer.

Voor dit bedrag krijgt de deelnemer:
– Vier overnachtingen in een luxe accommodatie van Europarcs de Biesbosch.
– Drie maaltijden per dag en aanvullende snacks.
– Elke dag een activiteit op het water met de speedboot (op één dag zelfs twee!)
– 24 uur per dag professionele begeleiding.
– Al het materiaal dat je nodig hebt om deel te nemen aan de activiteiten.
– Een week om nooit meer te vergeten, die je terug kan kijken op de “aftermovie” van de kamp week.

Kortom voor deze prijs is het kamp volledig geregeld. U als ouder bent vrij om eventueel een beetje zakgeld mee te geven aan uw zoon of dochter. Dit kan echter enkel worden uitgegeven in de mini supermarkt van het park.

 • Luxe verblijf
 • Verschillende faciliteiten
 • 24 uur begeleiding

Brengen & Ophalen

Let’s go!

Voor de aankomst verwachten wij de deelnemer en ouder(s)/verzorger(s) op maandag om 10.00 uur op onze locatie. Voor het vertrek verwachten wij de ouder(s)/verzorger(s) op vrijdag 16.00 uur wederom op onze locatie. Mocht u verlaat zijn vragen wij u dit te melden bij de kamp coördinator.

Heeft u vragen? Neem een kijkje op onze FAQ pagina of neem contact met ons op!

 • Brengen en ophalen in Dordrecht
 • Ruime parkeergelegenheid
wakeboarden

Hoe werkt het boeken?

We helpen je opweg!

STAP 1
Vul ons boekingsformullier in via deze website. Wij krijgen dan alle gegevens binnen in ons speciaal ontwikkelde kampen systeem. Tijdens het boeken kun je ook al doorgeven of je eventuele extra’s mee wilt boeken. Je kunt deze later ook nog toevoegen. Hou echter wel rekening dat sommige extra’s een gelimiteerde beschikbaarheid kennen.

STAP 2
Wij verwerken dagelijks alle boekingen in het systeem. Hier kennen wij een boekingsnummer toe aan jouw boeking. Ook controleren wij of de boeking correct is en of er plek is in de aangegeven week. Wij nemen zelf contact met je op als die niet zo blijkt te zijn. Wanneer je dus niets hoort dan heb je als het goed is van ons een email ontvangen met hierin de gegevens om in te kunnen loggen in ons systeem. Let op soms komt deze email ook in de spam binnen.

STAP 3
Je logt in in het systeem. hier zie je alle informatie die wij tot nu toe van je ontvangen hebben. Wij hebben op dit moment nog wat medische gegevens nodig van je. Deze kun je makkelijk aanleveren via het formulier. Daarnaast kun je zelf hier alle informatie downloaden en vind je meer informatie over het kamp.

STAP 4
De factuur kun je ook direct downloaden vanuit je account. Daarnaast kun je ook de factuur makkelijk online voldoen met meerder betaal mogelijkheden. Maak je het bedrag liever over, dan kan dit ook. Hou wel rekening dat de factuur 30 dagen voor het kamp volledig betaald moet zijn! Uiteraard nemen we eerst contact met je op als dit nog niet gedaan is voordat we je plekje weer vrij geven! Hou hierbij dan wel rekening dat onze annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn op jouw boeking en er dus nog wel een bedrag betaald moet worden. Het is dus altijd beter om even contact te zoeken met ons mocht er iets zijn!

STAP 5
Wanneer je het medische formulier hebt ingediend en de factuur hebt voldaan is alles compleet en zijn we helemaal klaar om je te ontvangen tijdens ons kamp. Mocht je in de tussentijd nog dingen willen doorgeven of wijzigen bekijk dan eerst altijd even je account veel kun je hierin zelf al aanpassen. Mocht je iets willen aanpassen of nog iets bij willen boeken dan is het, het makkelijkste om even contact met ons op te nemen via email of telefoon. Dan kunnen wij jouw wijziging vaak direct doorvoeren.

Mocht je bij iemand op de kamer willen of nog extra instructies hebben voor ons dan kun je dit zelf doorgeven. Ook kan dit per email aangegeven worden! Heb je nog vragen na het boeken, ook dan zijn wij er voor je! We zien je hopelijk tijdens 1 van onze kampen!

Heb je vragen?

We geven je graag antwoord op al jouw vragen! Om dit snel en handig te doen hebben we alvast een Frequently Asked Questions pagina (F.A.Q.) voor jullie ingericht.