WATERSPORTEN

ACTIVITEITEN

HANGOUT

GROEPEN

OVER ONS

  • Rijksstraatweg 186
  • Dordrecht
Wakeboardkampen

KOM OP KITESURFKAMP!

In samenwerking met Loops And Barrels bieden wij een kitesurfkamp aan. Kom op dit uitdagende kamp en ervaar de eerste beginselen van deze te gekke watersport!

Tijdens de zomerkampen helpen de instructeurs van ons watersportcentrum en van Loops And Barrels jou op weg! Wij werken uitsluitend met instructeurs in bezit van een VOG. Elke instructeur die werkzaam is vanuit zijn/haar achtergrond bevoegd om een pedagogische verantwoording te dragen. Het sociale welzijn van onze deelnemers is één van onze speerpunten.

Uiteraard zijn wij als kitesurfers afhankelijk van de weersomstandigheden. Geen wind tijdens het kamp, niet getreurd! Wij beschikken over genoeg leuke andere activiteiten zoals: Wakeboarden, suppen, longboarden en archery tag. Kortom, de hele week is vol te gekke activiteiten!

Zo ziet je week er ongeveer uit!

Kennismaking
Kennismaking

Nadat iedereen is gearriveerd en de ouders zijn uitgezwaaid beginnen we met een kennismaking! No worries, dit doen we niet door in een kringetje te zitten en over onszelf te praten. We gaan meteen aan de slag in de vorm van verschillende spellen.

Kitesurfen
Kitesurfen

We vertrekken vandaag naar het strand! Onze goede vrienden van Loops And Barrrels zullen daar samen met twee instructeurs van het zomerkamp de lessen verzorgen. Alle lessen zijn op niveau! 🏖

De tofste kampweek
De tofste kampweek

We gaan aan de slag met een activiteit die wij “samen de tofste kampweek” noemen. Met deze activiteit werken we aan de hechtheid van de groep middels samenwerken. Zo zorgen we dat het kamp voor iedereen een leuke tijd is 🤩

Kitesurfen
Kitesurfen

Uiteraard gaan we vandaag weer verder met de kitesurflessen! Zoekende naar de juiste wind en het beste getij, bekijken we de beste locatie en zullen wij met de wind mee gaan.

Archery Tag
Archery Tag

Laden… mikken… en schiet! Met een zachte pijl en boog spelen we in teams verschillende spellen tegen elkaar en probeer je zo veel mogelijk tegenstanders af te schieten. Ben jij onze nieuwe Robin Hood? 🏹

Longboarden
Longboarden

Bij Board Academy omarmen we echt elke boardsport. Dus op het vakantiepark verplaatsen we zoveel mogelijk op een longboard! Geen enkel probleem als je dit nog nooit hebt gedaan wij leren je dit graag 🛹

Beach Games
Beach Games

Met de hele groep spelen we de leukste beach games! Ben jij klaar om samen te werken en (uiteraard) te winnen? 💪

Pumptrack
Pumptrack

Na het oefenen op het park is het tijd om naar de pumptrack te gaan! Dit is een baan speciaal gemaakt voor longboarden. Door alle heuvels die er liggen kan je rond cruisen zonder te steppen.

Pizza avond
Pizza avond

De lekkerste pizza die maken we natuurlijk zelf. Dit is één van de gezelligste avonden tijdens de kampweek! De instructeurs maken aan de lopende band kakelverse pizza onder het genot van een leuk muziekje. Weet jij al wat je op je pizza wilt? 🍕

Kitesurfen
Kitesurfen

Ook deze dag zijn we weer op het strand te vinden! Dit is het moment om alles wat je hebt geleerd samen te brengen en over het water te vliegen 🌊

Suppen
Suppen

Elke donderdag verkennen we de mooiste wateren van het natuurpark de Biesbosch. Op je eigen sup paddel je samen met je groepje en instructeur een ronde door het mooiste natuur gebied van Nederland. Een leuke en sportieve manier om van de natuur te genieten! 🦫

Min to Win
Min to Win

Om de laatste avond van dit zomerkamp af te sluiten met een groot feest zullen de instructeurs een spelavond organiseren. Bereid je voor op de gekste spelletjes en de grootse lol!

Bubbelbal
Bubbelbal

Met bubbelbal verpakken we je in een ware reuzebal en is elkaar beuken niet meer spannend maar juist heel gaaf! Doormiddel van kleine spelletjes werken we naar een waar potje bubbelvoetbal toe. Een potje voetbal dat je niet snel zult vergeten… ⚽️

Funtube
Funtube

Vrijdag is FUNdag! De naam zegt het al 😋 Om deze toffe week nog leuker af te sluiten gaan we nog een keer de boot op om iedereen over het water te laten stuiteren op onze funtubes. Deze activiteit geeft je echt een adrenaline rush! Lukt het jou om te blijven zitten?

Afsluiten
Afsluiten

Dat was het dan… jouw kitesurfkamp zit er op! We hopen dat je een fantastische week hebt gehad vol met avontuur en nieuwe vrienden. We hopen je snel weer terug te zien want één ding is zeker, wij gaan je missen! 🥇

wakeboarden

Leeftijd & Locatie

Altijd met mensen van jouw leeftijd!

Tijdens de hele zomervakantie organiseren wij kitesurfkampen. Deze kampen zijn van maandag tot en met vrijdang voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar.

Tijdens de lessen splitsen we de groep. Dit betekend dat er ongeveer 3 tot 4 personen per instructeur les krijgen. Iedereen kan leren kitesurfen maar tijdens de lessen wordt voornamelijk gekeken naar de leercurve van de deelnemer. Hier wordt uiteraard ook rekening mee gehouden bij het indelen van de groepen.

  • Leren met leeftijdsgenoten
  • Relaxen en avontuur
  • Persoonlijke begeleiding

De Kitesurflessen

Zo zien de lessen eruit

De eerste lesdag start de les met een kort stukje theorie, hierna gaan we de kite optuigen en leggen wij uit hoe het veiligheidssysteem werkt.

Tijd voor actie! Snel het water in en jij gaat voor het eerst de grote kite besturen. Kite onder controle? Dan gaan we verder met een downwind bodydrag. Na de eerste les is het belangrijk dat jij de kite zelf kunt optuigen, landen, besturen en herstarten vanuit het water.

De tweede lesdag starten we met bodydraggen, Hier voelen we de power van de kite en leren we de kite nog beter besturen. Tussendoor herhalen we verschillende oefeningen van de eerste les. Het doel van de tweede les is een gecontroleerde upwind bodydrag en beide kanten op een waterstart maken. De waterstart heb je al eerder geoefend achter de boot tijdens het wakeboarden, dit zal dus geen probleem meer zijn!

We beginnen de derde lesdag met een korte herhaling van de eerste twee lessen en aan het einde van deze dag zul je zelf je eerste meters varen!

  • Van theorie tot praktijk
  • Leer vliegen!
  • Leren op het strand
wakeboarden

Aftermovie

Replay the memories

Hier kun je zien wat je tijdens een week bij ons op kamp gaat doen. Hoewel iedere week iets anders zal verlopen in verband met de weersomstandigheden, krijg je toch een idee wat je te wachten staat!

Heb je vragen of wil je direct boeken? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in!

Klaar om te boeken?

Kitesurfkamp
Week 1

10 juli t/m 14 juli 2023

UITVERKOCHT

Kitesurfkamp
Week 2

17 juli t/m 21 juli 2023

NOG 5 PLAATSEN

€620,- ALL IN

Kitesurfkamp
Week 3

24 juli t/m 28 juli 2023

UITVERKOCHT

Kitesurfkamp
Week 4

31 juli t/m 4 augustus 2023

NOG 9 PLAATSEN

€620,- ALL IN

Kitesurfkamp
Week 5

7 augustus t/m 11 augustus 2023

NOG 11 PLAATSEN

€620,- ALL IN

Kitesurfkamp
Week 6

14 augustus t/m 18 augustus 2023

NOG 13 PLAATSEN

€620,- ALL IN

Kitesurfkamp
Week 7

21 augustus t/m 25 augustus 2023

NOG 11 PLAATSEN

€620,- ALL IN

Kitesurfkamp
Week 8

28 augustus t/m 1 september 2023

NOG 12 PLAATSEN

€620,- ALL IN

Nieuwe opties

Vliegtuig

Boek nu je early check-in!

Nog langer genieten
van jouw kamp.

early check-in

Om het gaafste zomerkamp echt voor een ieder mogelijk te maken hebben we vanaf dit jaar ook de early check in. Wanneer het bijvoorbeeld niet haalbaar is om uw zoon of dochter op maandag te brengen, kan hij of zij op deze manier toch deelnemen!

Op zondag ontvangen wij de deelnemers graag vanaf 19.00. Uiteraard zullen wij de deelnemers vergezellen en voorzien van drinken en een lekker chippie. Het activiteiten programma start pas op de maandag.

€ 45,-

Transfers vanaf station / luchthaven

We krijgen regelmatig de vraag of wij ook transfers aan kunnen bieden. In de meeste gevallen is dit mogenlijk. Neem even contact met ons op wanneer je dit zou willen bij boeken. Dan stemmen we direct wat zaken af en weten we beide waar we aan toe zijn!

DIT ZEGGEN ANDERE DEELNEMERS:

ONS CIJFER

4.7 (UIT 5)
reviews

Het is echt supervet, toffe activiteiten, …

Steef van der Fluit, 14

Leuke begeleiders en je ze doen hele vete …

Ralph, 12

Goed

M bouhuijzen, 13

Je voelt je op je gemak tijdens het kamp. …

Sam Waals, 15

Heel erg goed

Casper, 14

Top geregeld, heel professioneel, goede co…

Lois Schot, 13

Geweldig kamp! Heb er van genoten!

Bente Merckelbagh, 14

Top geregeld, erg leuk en gevarieerd progr…

Nout, 13

op en top

Jasper Geys, 16

Zeer goede ervaring

D, 14

Ik ben er nu al twee keer op zomerkamp gew…

Charlotte, 17

Ik ben nu twee keer op het kamp geweest en…

Suzanne, 14

Ik vond het super leuk om mee te doen ik h…

Katelijne wolffers, 11

Top

Kika, 15

Hoe vond je onze kamplocatie en faciliteiten?

9,2

Hoe vond je onze begeleiders / instructeurs?

9,6

Hoe vond je ons programma?

9,2

Hoe vond je het eten?

9,6

Hoe veel lol heb je gehad tijdens het kamp?

9,8

Heb je vragen?

We geven je graag antwoord op al jouw vragen! Om dit snel en handig te doen hebben we alvast een Frequently Asked Questions pagina (F.A.Q.) voor jullie ingericht.