WATERSPORTEN

ACTIVITEITEN

HANGOUT

GROEPEN

OVER ONS

  • Rijksstraatweg 186
  • Dordrecht
jobesummercamps

Zelfde kampen
nieuwe naam!

7 jaar lang kende je ons als de jobesummercamps. gedurende die tijd hebben wij met veel plezier wakeboard kampen aangeboden. Onze ambities stoppen echter niet bij wakeboard kampen. Aangezien wij iedereen kennis willen laten maken met watersport willen wij ook andere sporten betrekken bij onze kampen. Om dit goed te kunnen doen hebben wij besloten om onze naam aan te passen zodat wij een beter aansluitende naam hebben die diverse watersporten kan ondersteunen. Onze nieuwe naam is dan ook de Board Academy Summercamps.

Meer informatie
over onze naamswijziging

Board Academy Summercamps

Een naam voor een breder aanbod!

Ons wakeboardkamp en kitesurfkamp is nog steeds hetzelfde kamp wat je al kende, of waar je misschien over hebt gehoord. De enige verandering is onze naam. Ook de samenwerking met Jobe Sports is nog steeds ongewijzigd. We werken in het wakeboard kamp nog steeds met de materialen van Jobe Sports!

In het kitesurfkamp werken wij samen met Salt kitesurfschool. Je kende hun ook al van het kitesurfkamp van vorig jaar! Ook hierin zijn dus verder geen wijzigingen. Wel hebben we voor alle kampen gekeken naar de indeling en inhoud van het programma. De wijzigingen die hierin gemaakt zijn maken de  inhoud van ons kamp nog leuker, unieker en onvergetelijker!

We nodigen je uit om onze nieuwe site te bekijken en hopelijk zien we jullie snel tijdens één van onze kampen!

board academy summercamp

Onze kampen,
even veel plezier

Ook komend seizoen bieden wij weer 2 kamp soorten aan. Tijdens deze kampen volg je een verschillend programma maar slapen we wel allemaal in hetzelfde huis. Hierdoor maakt het niet uit welk kamp je kiest. Over beide kampen zul je nog jaren napraten!

wakeboardkamp

Wakeboard kampen

kitesurfkamp

Kitesurf kamp

Heb je vragen?

We geven je graag een antwoord op alle vragen die je maar kunt hebben. Neem dan ook gerust contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen!